Vår vision

Knutar är en liten men kreativ webbyrå som hjälper företag, organisationer och varumärken med genomtänkta och moderna webbplatser med WordPress som grund. Vi identifierar ditt varumärkes styrkor och skapar smarta hemsidor som inte bara ser bra ut, utan även reflekterar ditt företag och skapar resultat.

Webbproduktion och webbdesign

Webbdesign och hemsidor från Knutar Webbyrå -mobil

När vi påbörjar ett samarbete för att ta fram en ny webbplats gör vi en noggrann analys av kundens företag och de förväntade besökarnas digitala behov. Genom personliga möten och nära kontakt med våra kunder kan vi sedan skapa en hemsida som speglar kundens företagsprofil på bästa sätt. Vi har ett tydligt fokus på att hitta den bästa lösningen för slutanvändaren och att våra kunders nya hemsidor ska ge resultat.

Vi brinner för text och struktur

 

Knutar är en webbyrå som lägger stor vikt vid texter, planering, struktur och känsla, allt för att upplevelsen skall bli fulländad. En väl fungerande design sätter användaren i centrum och fungerar oavsett hur du besöker hemsidan. Lite sammanfattat så utarbetar vi helt enkelt en kundspecifik design och sedan bygger vi upp det vi har designat. Det är inte svårare än så.

Alla våra hemsidor är anpassade till de flesta webbläsare och skärmstorlekar, vilket innebär att våra hemsidor behåller sin design oavsett om du besöker den med en dator, surfplatta eller mobil.

Webbdesign och hemsidor från Knutar Webbyrå -mobil
Sökmotoroptimerade hemsidor

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimerade hemsidor

Sökmotoroptimering innebär något förenklat att hemsidans innehåll, struktur, design samt kodning samspelar i en helhet och att Googles riktlinjer efterlevs. Att bli älskad av sökmotorer som Google är ett hantverk som måste anpassas för varje hemsida.

Vi skapar alltid våra hemsidor med en grundläggande sökmotoroptimering så att den syns på Google och andra sökmotorer samt kopplar den till olika sociala medier. Beroende på syfte och mål med hemsidan kan vi lägga lite extra krut på sökmotoroptimeringen för att nå toppen på Google.

Dåliga sökresultat på din nuvarande hemsida?

 

Har du en befintlig hemsida som ger dåliga träffar på Google kan vi erbjuda en snabb och effektiv genomgång. Vi analyserar vad som fungerar, vad som kan bli bättre samt vilka åtgärder som är mest akuta. Även innehållsstruktur och typografi undersöks för att se hur besökarna (och sökmotorerna) hittar på din webbplats. Hör av dig för en offert på SEO-analys!

WordPress logo

WordPress som publiceringsverktyg

Hemsidor i WordPress -mobilanpassad

WordPress är ett publiceringsverktyg (CMS) som med sin öppna källkod blivit ett verktyg med nästintill oändliga möjligheter. WordPress är flexibelt, användarvänligt, modernt, sökmotorvänligt och inte minst kostnadseffektivt då det är enkelt att vidareutveckla med ytterligare funktionalitet anpassat för just ditt företag. Knutar är en webbyrå med många års erfarenhet av webbproduktion i WordPress och vi kan skapa webbplatser i vilken design som helst.

Skräddarsydda webbplatser

 

När vi skapar en hemsida i WordPress utvecklar vi alltid en design från grunden för att sedan implementera den i WordPress. Vi skräddarsyr webbplatsen efter kundens och användarens behov och inkluderar alltid ett anpassat gränssnitt för enkel uppdatering och underhåll.

En av de stora fördelarna med WordPress är att det inte kräver några tekniska färdigheter av användaren, utan att det är just superenkelt. Vår ambition är att våra kunder genom WordPress ska få ett optimerat verktyg för enkelt och tidsbesparande arbete med företagets hemsida.

Hemsidor i WordPress - iMacskärm

Kaffe och ett förutsättningslöst möte?

Knutar Webbyrå i Uppsala logo

Hör av dig om du vill diskutera dina idéer eller behöver ett bollplank.

Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

info@knutar.se

Knutar Webbyrå logo
Ångkvarnsgatan 16 753 08 Uppsala
0707-395 300 info@knutar.se
Knutar Webbyrå
på Google+